Drijfverentest ‘Management Drives’

Drijfveren zijn motivatoren die voorspellen hoe een persoon zijn kennis, vaardigheden en competenties inzet. De Management Drives test Individuele Profielen legt een verbinding  tussen: organisatie/(school)ontwikkeling en cultuur, teamontwikkeling en individueel leiderschap. 

Management-drives.png

De theorie van Management Drives is gestoeld op de studies van Clare W. Graves (1914 – 1986). Deze baseerde zich op Jung en Maslow. Het is inzichtelijk gemaakt door het gebruik van zes kleuren. Deze hebben elk een betekenis op organisatie- en teamniveau en op iemands persoonlijk leiderschap.

Als licentiehouder van Management Drives Individuele Profielen kan ik deze test afnemen bij u of uw collega’s. Dit Individueel Profiel is de uitkomst van de survey-software, uitgebeeld in vier herkenbare ‘graphics’: Logica, Verwerping, Energiebalans en Mindset. Na het afnemen van de test wordt uw profiel door mij persoonlijk toegelicht. In de MD app (als vervanger van het boek) kunt u alles nog eens rustig nalezen. Deze krijgt u bij de afname van de test na de persoonlijke toelichting, zonder extra kosten. Indien u dat wilt, bestaat uiteraard ook de mogelijkheid om het boek Management Drives Individuele Profielen aan te schaffen. Neem gerust vrijblijvend contact met me op voor een prijsopvraag van test afname.

Filmpje MD app

  • Logica is de volgorde waarin iemand wordt gemotiveerd.

  • Verwerping geeft weer waaraan iemand zich stoort.

  • De Energiebalans laat zien waar een persoon energie van krijgt of waar deze persoon juist energie op verliest.

  • Mindset is welk mogelijk gedrag iemand onder druk laat zien.