Congres Jeugd in Onderzoek 14 maart 2016

Netwerktafel Interdisciplinair Samenwerken

Tijdens het congres Jeugd in Onderzoek op 14 maart 2016 te Den Bosch ben ik aanwezig met de netwerktafel ‘Interdisciplinair samenwerken: van uitdaging naar kans!’.

Interdisciplinair samenwerken: een kans voor peuterspeelzaal, kinderopvang, tussenschoolse opvang, school en andere belanghebbenden om kinderen maximaal in staat te stellen hun talenten te benutten. Welke behoefte ligt er onder de wens om intensiever samen te werken en waar lopen we als organisatie in de uitvoering zoal tegenaan? Wat willen we, wat hebben we nodig en hoe voeren we het gesprek hierover met elkaar? Vragen die mij als schoolleider, de afgelopen twee jaar bezig hebben gehouden. Op basis van het stervormig evidence informed STAR-model © voor interdisciplinair samenwerken, gaan we aan de hand van uw eigen organisatie, praktisch met elkaar aan de slag. Download hier de verschillende praatkaarten. Aan het eind van de bijeenkomst gaat u de deur uit met mogelijke antwoorden voor uw organisatie en kunt u met de collega’s morgen het gesprek aan gaan.

Lees hier alvast de intro bij de werkbijeenkomst van de Netwerktafel Interdisciplinair Samenwerken AvdStar op 14 maart 2016.

Wil je aanschuiven en meepraten

Ronde 1 (vol) -> Netwerktafel Interdisciplinair Samenwerken Congres Jeugd in Onderzoek

Ronde 2 (vol) -> Netwerktafel Interdisciplinair Samenwerken Congres Jeugd in Onderzoek

Eerst meer lezen over het congresprogramma -> Congres Jeugd in Onderzoek