Interim management / directiecoaching

Het is herkenbaar voor ieder schoolbestuur. Door overmacht of een andere reden bent u op zoek naar een tijdelijke directeur voor uw school. Deze expertise heb ik in huis in de vorm van een tijdelijke versterking, opdracht voor verandering (teamcultuur,  visie, onderwijsinhoudelijke zaken, efficiënter werken), het ondersteunen van de zittende directie vanuit een coachende rol (PO en VO) en/of het creëren van rust na een turbulente periode. Ook voor lesobservaties / lesbezoeken met feedbackgesprekken kunt u me benaderen.

Ik heb ervaring vanuit een directeursfunctie op diverse scholen (stedelijk en provinciaal) (bijzonder en openbaar ondewijs) en met de verschillende facetten van het onderwijs. Resultaat- en mensgericht werken vormen het fundament voor mijn werkzaamheden. Neemt u gerust eens contact op om, geheel vrijblijvend, in een gesprek af te tasten wat mogelijkheden zijn in wat we hierin voor elkaar kunnen betekenen.                                                                          

Uitgangspunten                                                                                           

  1. Aandacht voor de ‘opdracht’ vanuit de context van de school en de organisatie: gezamenlijke formulering van de probleemstelling;
  2. Hoog werk- & denk niveau;
  3. Marktconforme condities: goede prijs-kwaliteit;
  4. Mens- en resultaatgerichte uitvoering: inclusief een plan van aanpak, (tussentijdse) evaluatie-momenten en na afronden de mogelijkheid voor back-up.

Lees meer over mijn werkervaring. Heden beschikbaar voor interim directietaken.  Tevens werk ik met schaduw management vanuit mijn netwerk. U kunt mij ook rechtstreeks benaderen via 06 23905098.

Register directeur bij SRPO: ge(her)registreerd t/m 21 april 2021.